Om oss

Satema er den komplette leverandør av kvalitetsprodukter til regulering og fordeling av strøm

Hvem er vi?
Vi har fra etableringen i 1963 utviklet oss til å bli en betydelig aktør i bygge- og anleggsbransjen. Hovedkontoret med administrasjon, salg, markedsføring og lager ligger i Smalvollveien 58 i Oslo (fra medio oktober), mens produksjonen foregår på SATEMA MOELV AS. I gruppen inngår også SATEMA AB i Sverige (salg av provisoriske strømanlegg), SATEMA BALTIC i Latvia (elektrisk montasje) samt SKAARET AS på Stange i Hedmark (elektrotavler). Satema Gruppen en del av konsernet United Power.

Hva tilbyr vi?
Med moderne produksjonsutrustning, dyktige fagarbeidere og ingeniører i flere fag, kombinerer vi vår kunnskaper og erfaring. Vi leverer tavleanlegg, kabelføringsmateriell, mobile og stasjonære dieselaggregater samt mekaniske spesialprodukter. Med 60 års erfaring har Satema AS utviklet høy kunnskap og kompetanse som en mangfoldig produsent innenfor elektrosektoren. Vår tverrfaglige kompetanse innenfor elektro og mekanisk produksjon, gjør at vi kan tilby våre kunder innovative og skreddersydde produktløsninger. Våre konkurrenter er spesialister innen for sine virkefelt mens vi har høy kompetanse innenfor alle disse felter, og vår styrke er at vi trekker veksler på hverandre. Dermed skapes en felles kompetansebase til glede for våre kunder, slik at de får de riktige løsninger på sine behov og problemer.  

Våre produktområder

Provisoriske anlegg – PROVstrøm
Midlertidig strømforsyning er et stort produktområde for Satema AS. Siden 1982 har vi hatt serieproduksjon av sentraler og anleggskiosker for strømfordeling på bygge-og anleggsplasser, samt tunneldrift. Disse produktene blir produsert ved vårt fabrikkanlegg på Moelv, hvor vi opp igennom årene har opparbeidet solid erfaring og spisskompetanse i å bygge produkter av aluminium. Vårt utstyr inngår i dag som standard hos de ledende entreprenører og utleiefirmaer. Det tar vi som et bevis på at vår kvalitet er riktig og at produktene holder mål under krevende, nordiske forhold. Produktspekteret er rikholdig, og dekker et hvert behov. Vi tilbyr et komplett utvalg av alt nødvendig elektromateriell som forenkler hverdagen på byggeplassen. Nå kan vi også tilby et bredt spekter av klimaprodukter innen varme, avfukting og ventilasjon. Har du behov for spesialløsninger, kan våre kompetente ingeniører løse dette. Kontakt avdelingsleder Johnny Rafoss på telefon 40 41 33 06 / e-post johnny.rafoss@satema.no eller salgssjef Per Arne Nielsen på telefon 40 41 33 02 / per.nielsen@satema.no. Ordremottaker: Petter Veggumsløkken, tlf 40 41 33 09 / pv@satema.no. KAM grossist/industri: Geir Iversen, tlf 91 63 77 47 / geir.iversen@satema.no

Elektrotavler & aluminiumsskap
Vår virksomhet startet i 1963 med bygging av elektrotavler, hoved-og fordelingstavler, apparatskap, og denne avdelingen har på mange måter vært drivende for Satema`s utvikling. De kunnskaper vi ervervet her dannet basis for mange av dagens aktiviteter og nye og innovative løsninger. Satema er i dag en av landets ledende produsenter av elektrotavler og koblingsskap. I 2000 kjøpte Satema opp Stange-firmaet Skaaret AS og i 2006 etablerte vi Satema Baltic som sammen med produksjonslokalet på Moelv utgjør vår tavleproduksjon. Velg oss ved ditt neste tavleproduksjon prosjekt!
Vårt salgsteam er;
Elektrotavler: Avdelingsleder Ronny Gleditsch, tlf 47 45 61 26 / ronnyg@satema.no
Aluminiumsskap: Salgsleder Helge Hoff, tlf 40 41 33 07 / helge.hoff@satema.no

Kabelføringsmateriell
Vi tilbyr et bredt spekter av kabelføringsmateriell. Med stilig design, fleksibel og enkel å montere er vi sikre på at vi kan levere de beste kvalitetsprodukter. Vi tilbyr foruten standard også kundespesifisert utførelse,bestykning og farge. Finner du ikke et spesielt produkt hos oss? Vi kan skaffe det meste.
Ta kontakt med vårt salgsteam:
Produktansvarlig; Robert Hverven, tlf 40 41 33 01 / robert.hverven@satema.no
Ordremottaker; Petter Veggumsløkken, tlf 40 41 33 09 / pv@satema.no

Strømaggregater
Behovet for sikker og stabil strømtilførsel blir stadig større. Hva skjer dersom det oppstår et strømavbrudd ved våre sykehus eller ved store datasentraler? Satema har mer enn 30 års erfaring med nødstrømsaggregater og reservekraftløsninger. Vi er igjen leverandør av strømaggregater fra Kohler som er markedsledende innenfor dette fagfeltet. Aggregatene dekker området 1kVA til 4500kVA, både mobile strømaggregater eller stasjonære aggregater i standardutførelse eller skreddersydd etter kunden sine ønsker, inklusive komplette turn-key installasjoner for nødstrøm. Hvilken størrelse du trenger til ditt prosjekt, avhenger av hvor mye strøm du har behov for. For mer informasjon kontakt gjerne avdelingsleder og salgsansvarlig Morten Frøhaug på telefon 92 05 14 69 / morten.frohaug@satema.no

Mekanisk spesialproduksjon
Mekanisk avdeling er basisen i vår produksjon. Her konstrueres og bygges alt det som senere skal kompletteres med elektrisk montering ved vår fabrikk. Produktspekteret er meget bredt og dekker kapslinger og skap til byggestrømsentraler og anleggskiosker, samt aggregathus til dieselaggregater og en rekke andre produkter hvor aluminium er råvaren. Satema har lang fartstid innen mekanisk produksjon med eget produksjonslokale på Moelv som ble etablert i 1967. Vi har stor kunnskap om faget, nyutvikling står i fokus og vi jobber tett med kunden for å tilpasse produktene etter ønsker og behov. Ønsker du å komme i kontakt med vår mekaniske avdeling, kontakt produksjonsdirektør Gerd Andersen på telefon 94 86 67 44 eller e-post gerd.andersen@satema.no

Hvem er våre kunder?
Vi er i dag en betydelig leverandør til oppdragsgivere i bygg-og anleggsbransjen, offentlige og private virksomheter, entrepenører, e-verk, forsvaret, hjelpeorganisasjoner og utleiefirmaer. I Norge har vi bl.a. levert utstyr til en rekke store prosjekter:

SNØHVIT, HAMMERFEST Ansvarlige entreprenører: AFS – Pihlgroup – NCC – Veidekke – Skanska AS
Levering av: Fordelingssentraler, spesialbygdesentraler, skjøtekabelsett, lyskastere,varmevifter, diverse el.materiell.

ORMEN LANGE AUKRA Ansvarlig entreprenør Skanska AS
Levering av: Anleggs og trafokiosker, fordelings-sentraler, spesialbygde sentraler, skjøtekabelsett, lyskastere, varmevifter, diverse el.materiell.

OPERAEN I OSLO Ansvarlig entreprenør BAUTAS
Levering av: Fordelingssentraler, spesialbygdesentraler, kabel, skjøtekabelsett, rekkelys, lyskastere, varmevifter, diverse el.materiell.

FORNEBU ARENA og ASKO REGIONSLAGER STAVANGER
Levering av: Hovedtavler, underfordelinger.